ESTETICA
MEDICALA

Dermapen 4

MICRONEEDLING MEDICAL. DERMAPEN 4 CU EXOZOMI
Microneedlingul este o tehnică terapeutică foarte simplă, sigură, eficientă și minim invazivă. Dermapen 4 este cel mai avansat dispozitiv de microneedling disponibl. Intr-o sedinta de 30 minute, Dermapen 4, cu ajutorul unui cartus cu 16 ace cu tehnologie AOVN, produce la nivelul epidermului si dermului peste 1900 de micro-canale pe secunda, cu o adancime reglabila de la 0,2 mm pana la 3,00 mm, care permit patrunderea solutiilor administrate conform protocolului de tratament adaptat nevoilor pacientului. Poate fi folosit de asemenea pentru zonele delicate, cum ar periorbitar, zona buzelor si pe nas. Pentru a reduce disconfortul simtit se aplica o crema anestezica cu 15 – 30 minute inainte de tratament.
Dermapen 4 cu exozomi poate oferi o serie de avantaje pentru piele. Exozomii sunt mici vezicule extracelulare care contin substante active, cum ar fi factori de crestere si antioxidanti.
Beneficiile tratamentului cu Dermapen 4.
Stimularea productiei de colagen.
Micro-leziunile create de Dermapen 4 stimuleaza procesul natural de vindecare a pielii, iar exozomii pot sprijini acest proces prin furnizarea de factori de crestere care favorizeaza productia de colagen.

Hidratare si nutritie,
Exozomii contin substante hidratante si nutritive care imbunatatesc sanatatea pielii.

Redresarea pielii.
Exozomii au proprietati antiinflamatorii si antioxidante care ajuta la vindecarea pielii, reducand iritatia asociata microneedlingului.

Imbunatatirea texturii si a tonusului pielii.
Prin stimularea productiei de colagen, ajuta la reducerea aspectului ridurilor si liniilor fineprecum si la imbunatatirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Ghid general pentru procedura de microneedling.

Consultatie prealabila pentru stabilirea obiectivlor tale si o evaluare corecta
Pregatire
Microneedlnig
Aplicarea serurilor sau a tratamentelor specifice
Recuperarea, in primele ore de la prima sedinta dispare roseata.
Rezultatele se observa dupa prima sedinta.

Protocol de tratament
Hidratare. Tonifiere 4 – 6 sednite la interval de 4 saptamani
Cicatrici 6 sedinte la interval de 6 saptamani.
Vergeturi 4 – 8 sedinte la interval de 4 – 6 saptamani
Pigmentare 4 - 6 sedinte la interval de 2- 4 saptamani.