TERAPII
CORPORALE

Criosculpting Define

”CrioSculpting” DEFINE este un concept unic de remodelare corporala si slabire localizata prin inghetare, non-invaziv si non-chirurgical, care se adreseaza tuturor zonelor corporale care prezinta tesut adipos in exces. Efectele benefice ale criolipolizei pentru slabirea in centimetri sunt binecunoscute deja de cativa ani, insa aparatul de CrioSculpting Define, produs de compania Coccoon Medical, reprezinta cea mai noua generatie de sisteme de remodelare corporala si este superioara criolipolizei clasice prin:

• 9 aplicatori 360° care se adapteaza perfect pe zona de tratament si ingheata adipocitiele in profunzime
posibilitatea tratarii mai multor zone cu 4 aplicatori simultan

• reconturare full body in 2 ore

• inghetarea grasimii la temperatura record de -11 °C

• reducere circumferentiala de 7-8 cm dupa o singura sedinta

Astfel echipamentul Define, prin conceptul sau de CrioSculpting, devine cu siguranta cea mai buna alternativa la liposuctie si solutia optima pentru persoanele care doresc sa slabeasca in anumite zone ale corpului sau doresc o remodelare globala.

Ce gasesti in plus la aparatrul DEFINE ?

Aplicatori speciali pentru tratamentul CrioSculpting full body

Spre deosebire de aparatul pentru criolipoliza CoolTech, produs de aceeasi companie, Define este prevazut cu un arsenal complet de aplicatori, bazati pe tehnologia inovativa de inghetare a tesutului adipos 360° ceea ce ne ofera inghetarea pe toata circumferinta tesutului din interiorul aplicatorilor , racire ce se efectueaza pana la -11 °C, actionand omogen, pe intreaga zona de tratament si asigurand rezultate spectaculoase. Daca in trecut nu era posibila criolipoliza pentru zone precum cea submentala (gusa), axilara sau a genunchilor, aplicatori speciali 360° ai aparatului au un design unic ce se pliaza chiar si pe cele mai dificile zone de tratament, inclusiv pe cele care prezinta un grad mare de laxitate.

Care sunt zonele ce pot fi tratate cu succes cu Define CrioSculpting?

Sistemul Define cu tehnologia CrioSculpting reduce cu succes grasimea din toate zonele corpului:

Gusa | Axile | Brate | Abdomen superior si inferior | Zona mediana a spatelui | Coapse interne si externe | Zona pubisului | Lombari | Genunchi | Gambe

Cum actioneaza tratamentul de CrioSculpting Define?

In prima faza, aplicatorii speciali ai aparatului Define actioneaza pe baza de vacuum si atrag in interiorul acestora tesutul adipos, care va fi supus temperaturii scazute de -11 °C. Intreaga suprafata interna a aplicatorului este prevazuta cu sistemul special de racire, ceea ce asigura inghetarea uniforma a zonei 360°C si rezultate mult mai bune decat criolipoliza clasica. Temperatura scade rapid la -11 °C si pacientul va ramane cu aplicatorii conectati timp de 60 de minute. La aceasta temperatura, celula de grasime se cristalizeaza inca dupa primele 10 minute de la debutul tratamentului si se sparge, urmand sa fie preluata de macrofagi. Acestea sunt enzime ale corpului nostru cu rol de reciclare pentru celulele moarte, pe care le transforma in componente primare ca aminoacizi si apoproteine, corpul nostru  reutilizandu-le in diferite functii. Intregul proces se demareaza la 48 de ore post tratament si inceteaza complet la 3 luni de la aplicare. Rezultatele procedurii CrioScuplting Define devin vizibile dupa 3 saptamani de la tratament si se vor definitiva la finalul procesului de eliminare a adipocitelor, respectiv dupa 3 luni.

Define este singurul aparat care trateaza 4 zone simultan, cu aplicatori speciali pentru fiecare dintre acestea, scurtand timpul de tratament in beneficiul pacientilor. Mai mult decat atat, Define aduce o premiera in industria estetica prin faptul ca permite o reconturarea globala a corpului, in doar 2 ore de tratament. Practic, cate 4 aplicatori speciali sunt conectati pe zonele de tratament in 2 sesiuni  pentru cele mai bune rezultate impotriva tesutului gras.

Cat dureaza o sedinta de tratament CrioSculpting?
Pentru maximizarea rezultatelor si obtinerea unei reduceri circumferentiale de pana la -8cm/ fiecare zona tratata, durata unei sedinte de tratament CrioSculpting este de 70 minute.

Cate sedinte sunt necesare?
Sistemul de CrioSculpting Define se detaseaza clar de criolipoliza traditionala asigurand printr-o singura sedinta o reducere a tesutului adipos de pana la 8 cm, ceea ce in mod uzual ar fi putut fi obtinut cu 2 sedinte de criolipoliza pe aceeasi zona. In functie de grosimea stratului de grasime, pot fi recomandate pana  la 3 sedinte, la un interval de 8 saptamani.

Ce simte pacientul in timpul procedurii si dupa?
Datorita scaderii temperaturii la -11 °C in primele minute, disconfortul pentru pacienti este redus la minimum, pentru ca in zonele de tratament este intrerupta circulatia sanguina. Un grad moderat de disconfort este resimtit dupa deconectarea aplicatorilor de pe zona de tratament si realizarea masajului de repunere a sangelui in circulatie. Post procedura, timp de o saptamana, tesutul se va simti usor amortit si, in unele cazuri, pot aparea echimozele (vanataile).

Exista restrictii dupa procedura CrioSculpting Define?
Nu exista restrictii dupa aceasta procedura si pacientul isi poate relua activitatile uzuale. Totusi, alte proceduri efectuate pe zona de tratament imediat dupa, precum masaj sau terapii laser, pot accentua senzatia de disconfort.

Cand se observa rezultatele CrioSculpting Define si cat de mult dureaza?
Rezultatele devine vizibile la 3-4 saptamani post procedura. Celulele grase sunt distruse iremediabil in timpul procedurii, iar un stil de viata sanatos, bazat pe exercitii fizice si alimentatie echilibrata va mentine rezultatele timp indelungat si va impiedica acumularea de nou tesut adipos.