TERAPII
CORPORALE

Presoterapie

Ce este presoterapia?
Este o metoda relativ noua, care realizeaza drenajul limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic (ce reprezinta una din cauzele aparitiei celulitei), cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire si tratarea celulitei.
O putem folosi in combinatie cu electrostimularea sau cu masajul cu vacuum, deasemenea cu impachetari si Proellixe,etc (depinzand de recomandarile si contraindicatiile fiecarui caz in parte).
Cum functioneaza presoterapia?
Aceasta metoda se bazeaza pe niste” pantaloni „ ,in care este imbracata pacienta , ce au cinci „camere „care se umfla separat sau simultan in functie de programul ales.Se porneste de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchii, zona fesiera, abdomenul si bratele).
Care sunt efectele metodei si cat dureaza ele?
Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 1-1,5 cm de la prima sedinta) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor.
Important este ca in combinatie cu alte terapii rezultatele sunt foarte bune deoarece grasimile mobilizate sau topite prin alte metode sunt eliminate mult mai repede cu ajutorul presoterapiei. Un tratament complet presupune min 10 sedinte efectuate cu regularitate dupa care se trece la tratamentul de intretinere ce consta intr-o sedinta pe saptamana.