TERAPII
CORPORALE

Radiofrecventa multipolara - tonifiere cutanata

Duo\'s Technology

Platforma multi-aplicatii cu Radiofrecventa si Ultrasunete

Combinatii de tratamente cu Dalyance

Combinatia dintre tehnologia cu Ultrasunete si Radiofrecventa din echipamentul & Duo\'s Technology ofera un tratament avangardist si inovativ in favoarea clientiilor tai, cu o profitabilitate de invidiat.

Rezultate dovedite cu Duo\'s Technology

Secretul unui corp perfect consta intr-un contur bine definit, o piele luminoasa si ferma. Tratamentele & Duo\'s Technology garanteaza aceste rezultate oferind o senzatie placuta si incredere de sine.

Calitate garantata cu Duo\'s Technology

Duo\'s Technology a fost conceput si creat de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru realizarea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical pentru dezvoltarea acestei tehnologii si a unui echipament non-invaziv.

Rezultate vizibile si cea mai buna garantie

Duo\'s Technology combina Radiofrecventa si Ultrasunetul intr-un singur echipament. Rolul Radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula sinteza de colagen prin incalzirea stratului adipos si a tesutului cutanat cu ajutorul caldurii. Cavitatia este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Micro bulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase facand contact cu adipocitele, fara a dauna structurile adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.

Cum functioneaza Duo\'s Technology?

Duo\'s Technology este o solutie integral cosmetica ce combina Radiofrecventa si Cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala. Combinatia ambelor tehnologii permite incalzirea zonei tinta de tratament prin Radiofrecventa, in timp ce ultrasunetul aplica o presiune tridimensionala in tesutul adipos obtinand un efect mult mai eficient pe zona de tratament. 

Rejuvenarea faciala:

Tratamentul Duo\'s Technology este cea mai eficienta procedura pentru rejuvenarea completa a pielii. Efectueaza un proces de anti-imbatranire care ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta a pacientului. Efectele la nivelul pielii sunt vizibile pentru:
- Fermitate si reintinerire
- Contur facial
- Elasticitate piele
- Reducere riduri & lifting

Remodelare corporala:

Tratamentele Duo\'s Technology sunt cunoscute ca fiind non-invazive si nedureroase. Tehnologia sa inovatoare permite rezultate imbatabile vizibile inca de la prima sedinta. Mai mult de atat, Duo\'s Technology ofera un tratament impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa, obtinand cele mai bune rezultate pentru pacienti.

Tratamentele corporale oferite de Duo\'s Technology sunt:
- Reducere celulita
- Tonifiere cutanata
- Aspect imbunatatit al pielii
- Remodelare corporala

Interfata intuitiva a Duo\'s Technology

Cocoon Medical, in angajamentul lor pentru avangarda si design, au creat o interfata usor de folosit, ajutand utilizatorii sa obtina cele mai bune rezultate in tratamentele lor. Duo\'s Technology are o interfata intuitiva care faciliteaza munca utilizatorului, reducand timpul de training si ajutandu-I sa obtina performanta maxima.

Efect, inovatie si design Duo\'s Technology

Aplicatori multipli pentru un tratament integral:

Duo\'s Technology a fost conceput pentru a oferi ambele tipuri de tratament: facial si corporal. Astfel, echipamentul functioneaza cu diferiti aplicatori interschimbabili, usurand efortul si adapatandu-se cu usurinta la nevoile fiecarui client. Aplicatori pentru rejuvenare faciala: echipamentul are un aplicator facial cu un cap interschimbabil de 35 mm (monopolar si bipolar).

Rezultatele obtinute cu Duo\'s Technology:

- Reducere riduri si linii de expresie
- Redefinire contur feta
- Reducere pungi de sub ochi
- Lifting zona perioculara
- Umplere riduri nasolabiale

Aplicatori pentru remodelare corporala:

Duo\'s Technology permite o remodelare corporala in 3 etape: drenaj, reducere si tonifiere, permitand ca numarul de sesiuni sa fie adaptat dupa asteptarile clientului. In plus are un aplicator de masaj pentru a completa tratamentul si pentru a imbunatati rezultatele.
4 pini multi polari pentru corp:
potriviti pentru drenarea tesutului favorizand eliminarea de lichide. Folosirea acestui tip de aplicator este recomandata inca de la prima sesiune.
6 pini multipolari pentru corp:
permit distrugerea tesutului adipos si ajuta la eliminarea grasimii localizate. Folosirea acestui aplicator este recomandata la mijlocul sesiunii de tratament.
Monopolar:
acest aplicator ajuta la tonifierea pielii si la obtinerea unui aspect elastic si neted. Folosirea acestui aplicator este recomandat la finalul sesiunii de tratament.
Aplicator concav cu ultrasunet:
functioneaza prin distrugerea adipocitelor si favorizarea reducerii tesutului adipos. Folosirea acestui aplicator este recomandata pentru a trata zonele cu tesut superior.