EPILARE
DEFINITIVA

Epilare Laser Dioda si Alexandrite

Este laserul dioda o alegere potrivita ?

Cu siguranta platforma Elysion-pro, de la Cocoon Medical este o alegere potrivita, cand vorbim de epilare definitiva!

Cocoon medical a dezvoltat o noua generatie de lasere dioda care sunt foarte bine cotate pe piata medicala si sunt si foarte versatile.

Echipamentul Elysion Pro se evidentiaza prin:

• o putere de 2000W ce garanteaza o eficienta sporita a tratamentului de epilare definitiva cu laser dioda;
•.are 2 lungimi de unda (doua capete diferite) : 755 nm laser dioada alexandrite si 810 nm laser dioda;
• are un puls ultra scurt folosit exclusiv pentru epilare;
• certificat Medical European: testat si dovedit

Si laserul Dioda are ca si cel Alexandrite un capat de racire “crystal freeze” ce protejeaza pielea si ofera o senzatie de confort. Are un efect paralel, deoarece evita incalzirea epidermei in timp ce sunt emise pulsurile permitand astfel racirea zonei intre impulsuri.

Platforma Elysion - Pro este conceputa pentru a lucra cu doua tipuri de lungimi de unda pentru a indeparta orice tip de par de pe orice tip de piele. Combinatia undelor laser este cheia si de aceea nu toate diodele de pe piata sunt eficiente pentru ca foarte putine centre de epilare definitiva au achizitionat o platforma completa de laser dioda (ambele capete) si au aparate certificate medical.

Frecventa repetitiei pulsului de 3 Hz in modul static si 15 Hz in modul dinamic de lucru, plus dimensiunile diferite ale spoturilor face ca Elysion Pro sa fie unul dintre cele mai rapide, sigure, puternice si eficiente echipamente pentru epilarea definitiva.

Cum decurge un tratament de epilare definitiva cu laser dioda

Laserul dioda permite realizarea unui protocol de epilare definitiva indiferent de fototip sau sezon.

Spre deosebire de tratamentul cu laser pur Alexandrite, la Dioda este necesar folosirea unui gel neutru de tip ecograf care se intinde pe suprafata lucrata pentru a evita eventualele arsuri. Aceasta metoda inovativa de epilare definitiva se diferentiaza de altele prin viteza, fara disconfort in timpul procedurii sau aparitia efectelor secundare importante. Sunt necesare aceleasi recomandari prealabile ca si la epilarea cu laser Alexandrite si anume:

• nu se folosesc metode de epilare prin smulgere inainte cu cel putin trei saptamani de la programare;
• se recomanda ca zona tratata sa fie rasa cu o seara inainte de sedinta propriu-zisa astfel incat sa fie evitata iritarea prea mare a pielii;
• dupa sedinta de epilare se recomanda aplicarea unei creme de calmare cu factor de protectie, iar pacientul trebuie sa evite expunerea la soare timp de 1 saptamana (cel putin). Desi in toate reclamele veti vedea ca puteti sa va expuneti la soare cand va epilati cu laser dioda, din experienta noastra si pentru maxima dvs siguranta noi nu recomandam acest lucru .

De ce epilarea definitiva cu laser dioda este o buna metoda?

Epilarea definitiva cu laser dioda este rapida atat ca durata, cat si ca numar de tratamente. O sa observati rezultate inca de la prima sedinta iar dupa 5-6 sedinte veti observa o scadere semnificativa a firelor de par pe zona tratata. In functie de ce zone tratam si de asteptarile pe care dorim sa le obtinem de la un tratament de epilare definitiva putem sa continuam nr de sedinte .Aceasta tehnologie nu are sezonalitate deoarece tratamentul se poate realiza inclusiv pe pielea bronzata

Asta înseamnă ca am scapat definitiv de par?

Dupa ce ati terminat un tratament de epilare definitiva cu laser sunt necesare sedinte de intretinere o data pe an pentru zonele care nu sunt foarte active hormonal( picioare, brate, abdomen, etc) sau de doua ori pe an pentru zona inghinala sau axila. Firele de par se pot reactiva atunci cand urmam un tratament hormonal, pe timpul sarcinii sau daca avem o patologie ce implica anumite disfunctii hormonale.