COSMETICA

Tratament Hydrafacial

HYDRAFACIAL

Echipament non laser de refacere a tesutului cutanat.

Aparatul HydraFacial este cea mai recent[ si avansat[ tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat.

Hydrafacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea si protecția oferita de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasa fără disconfort si timp de recuperare. 

Hydrafacial oferă un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant.

Cu ajutorul aparatului Hydrafacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariți și congestionați, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația si petele de vârstă.

Procedura Hydrafacial este destinata tuturor tipurilor de ten. Începe acum propriul program cu Hydrafacial pentru a reprograma procesul de îmbătrânire al pielii.

Pași tratament Hydrafacial

I. PAS: Curatare si Exfoliere  Hydrafacial

Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

II. PAS: Peeling cu acizi  Hydrafacial

Acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.

III. PAS: Extractii puncte negre Hydrafacial

Fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.

IV. PAS: Hidratare  superficiala  Hydrafacial

Antioxidantii si Acidul Hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.

V. PAS: Protectie  Hydrafacial

Utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea.

Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

Avantaje tratament HydraFacial

- HydraFacial restabileste sanatatea pielii repede

- HydraFacial este ideal pentru toate tipurile de ten

- Cu HydraFacial nu ai nevoie de timp de recuperare

- Cu HydraFacial tinteste diverse probleme ale pielii

- Cu HydraFacial asigura o alternativa fara durere la tratamentele faciala invazive

Terapia LED Light de la HydraFacial asigura beneficii suplimentare dupa tratament.

Led-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta de asemenea la reducerea liniilor fine si ridurilor, hiperpigmentarea si alte semne de imbatranire. Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic.

HYDRAFACIAL - SCHIMBAREA DE LA ESTETICA LA SANATATE

Skin Health For Life™  este filosofia companiei, aplicabila nu doar pentru frumusetea tenului, ci si pentru restabilirea tineretii si sanatatii pielii. O epiderma sanatoasa este un stil de viata ce necesita luni de zile de ingrijire si cele mai bune tratamente pentru tenul tau.

Radicalii Liberi si Rolul Antioxidantilor

In fiecare zi suntem expusi la factorii externi precum: stres, poluare, toxine si, cel mai important, razele solare. Acestia sunt cunoscuti ca radicali liberi si reprezinta factorul principal de deteriorare si imbatranire a pielii. Radicalii liberi distrug celulele pielii, impiedicandu-le sa functioneze adecvat.

Cel mai natural mod de lupta impotriva radicalilor liberi sunt antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. Antioxidantii pot fi gasiti in Vitamina A si E sau in extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul, semintele de castan salbatic. Antioxidantii sunt vitali pentru o piele sanatoasa.

De aceea aparatul HydraFacial este atat de important - nu doar elimina suprafata pielii (celulele moarte si impuritatile), ci ofera tenului antioxidanti prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu nutrienti.